Compania este infiintata in 2003, ruland prima linie de produse in parteneriat cu companiile japoneze MAC si Mcusta. Filozofiile si traditiile japoneze patrund adanc in ADN-ul cutitelor. Impresia lasata este ca cutitele japoneze raman mai ascutite si isi pastreaza marginile mai mult timp, permitandu-le sa taie mai bine decat cutitele europene.
Dupa patru ani de experienta, s-a creat brandul Samura - o simbioza a traditiei japoneze a cutitului si a fiabilitatii europene. Cutitele Samura sunt fabricate din cel mai bun otel japonez si suedez, intarite la 58 - 61 HRC. Lamele au o forma japoneza si conicitate fina de la coloana vertebrala, ceea ce le ofera performanta fantastica de taiere. Cutitele Samura sunt ascutite la un unghi de 17 grade, mai mult decat cutitele japoneze, dar mai putin decat cutitele europene. De asemenea, folosim cele mai fine materiale moderne pentru manere.
Avand ca precizie principiul companiei de orientare, inovatiaeste continua. In 2008, a fost lansata prima linie de cutite ceramice. In prezent se produc 18 linii de cutite, precum si o gama larga de accesorii de bucatarie. In fiecare an, compania creeaza cel putin trei noi linii de cutite.
Descriere produs
• Cutitul bucatar sarbesc este noua tendinta pentru bucatari, acesta fiind la mare cautare. Constructia sa este asemanatoare unui satar, dar nu se simte la fel in mana.
• Este forjat dintr-o singura bucata de otel clasa AUS-8, prezentand o duritate de 58-59 pe scara Rockwell.
• Un cutit sarbesc este mereu o alegere potrivita cand trebuie sa tai si sa toci rapid. Cutitul este comercializat in husa maro din piele ecologica si cutie cadou.
Tip produs: Cutit
Tip: Bucatar Sarbesc
Material: otel AUS-8
Duritate ( HRC ): 59
Material maner: G10
Lungime ( cm ): 30
Lungime lama ( cm ): 18
Intretinere: Spalare manuala, apoi stergerea cu prosop uscat.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.