Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Compania este infiintata in 2003, ruland prima linie de produse in parteneriat cu companiile japoneze MAC si Mcusta. Filozofiile si traditiile japoneze patrund adanc in ADN-ul cutitelor. Impresia lasata este ca cutitele japoneze raman mai ascutite si isi pastreaza marginile mai mult timp, permitandu-le sa taie mai bine decat cutitele europene.
Dupa patru ani de experienta, s-a creat brandul Samura - o simbioza a traditiei japoneze a cutitului si a fiabilitatii europene. Cutitele Samura sunt fabricate din cel mai bun otel japonez si suedez, intarite la 58 - 61 HRC. Lamele au o forma japoneza si conicitate fina de la coloana vertebrala, ceea ce le ofera performanta fantastica de taiere. Cutitele Samura sunt ascutite la un unghi de 17 grade, mai mult decat cutitele japoneze, dar mai putin decat cutitele europene. De asemenea, folosim cele mai fine materiale moderne pentru manere.
Avand ca precizie principiul companiei de orientare, inovatiaeste continua. In 2008, a fost lansata prima linie de cutite ceramice. In prezent se produc 18 linii de cutite, precum si o gama larga de accesorii de bucatarie. In fiecare an, compania creeaza cel putin trei noi linii de cutite.
Descriere produs
• Taierea carnii, carnatilor sau branzei, tocat varza, tocat aproape orice mancare cu un cutit precum bucatarul din colectia Kaiju va deveni o sarcina simpla si usoara.
• Lama sa cu o duritate optima de 58 HRC este capabila sa mentina o ascutire impecabila foarte mult timp. Lama innegrita cu model forjat manual ii aduce, de asemenea, avantajele unei durate viata optima.
Caracteristici produs
Model: Bucatar;
Materialul lamei: AUS-8;
Duritatea lamei (HRC): 58;
Numar de straturi de otel: 1;
Material maner: Lemn;
Lungimea lamei (mm): 210;
Lungime (mm):345;
Greutate neta (g):187.
.
Tip produs: Cutit
Tip: Bucatar
Material: otel AUS-8
Duritate ( HRC ): 58
Material maner: Lemn
Culoare: Argintiu / Maro
Culoare maner: Maro
Lungime ( cm ): 34.5
Lungime lama ( cm ): 21
Intretinere: Spalare manuala, apoi stergerea cu prosop uscat.